Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Østers Japonaise

Østers Japonaise>

Åpne østersene og ta ut kjøttet for å få ut mesteparten av vannet. Legg tilbake i skjellet, legg på alle garnityrer og avslutt med varm saus rett før servering.

 

 

Japonaisesaus

50 g soyasaus

50 g peanøttolje

saft av sitron

finhakket hvitløk

finhakket sjalottløk

finhakket ingefær

litt finhakket persille

 

Kok opp soyasaus og peanøttolje, tilsett aromater og smak til med sitronjuice.

 

 

Garnityr

litt strimlet agurk

litt strimlet reddik

noen granateplekjerner

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev