Nyhet
Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Ørretceviche

Ørretceviche>

En filet av ørret uten skinn og bein

 

Cevichesaus

5 dl soya 

2,5 dl mirin

1,5 dl sesamolje

1 ss tobanjan chilipaste

1 l limejuice

 

Bland alle ingrediensene godt sammen til en passe tykk saus.

 

Syrnede gulbeter og avokado

Høvle beter, kutt avokado i terninger og bland dem med litt salt og sukker. Hell på limejuice. Kutt ørretfileten i terninger og la det marinere i cevichesausen i ca. 30 sekunder. Bland sammen med gulbeter og avokado. Strø på litt ristede sesamfrø og fritert casavarot på toppen.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev