Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Nigri-sushi med spelt og jordskokkpuré

Nigri-sushi med spelt og jordskokkpuré>

SPELT

2 dl spelt

Hell på vann så det dekker. Kok til det er mørt.

 

JORDSKOKKPURÈ 

4 jordskokker

3 dl melk

1 dl fløte

 

Jordskokkene kokes møre i melk og fløte. Sil av fløtemelken og kjør blandingen opp i en blender til den er glatt. Pass på og spe med litt fløtemelk av gangen så den ikke blir for tynn.

Smak til med salt og pepper. Miks jordskokkpureen inn i spelten.

 

Lag små boller av spelten med to skjeer. Kutt rå laks i tynne skiver. Legg fine skiver opp på spelten. Pynt med norsk løjrom og server med revet pepperrot ved siden av.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev