Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr våruller med tørrfisk tindvedsoya

våruller med tørrfisk tindvedsoya>

Avocado, mango, gulrot, rettish og kålrot kuttes i staver og blandes med limezest. Tørrfisk konfiteres i olivenolje sammen med 2 hvitløksfedd, ved 70 °C i 2 timer. Rispapir legges 1 minutt i bløt. Deretter legges passe mengde av grønnsakene, strimlet sishoblader, koriander og flak av den konfiterte tørrfisken som rulles sammen som en vanlig vårull.

 

Tindvedsoya

1 dl soya

1 ss sesamolje

1 ss fishsauce

½ ts shriracha-saus

½ ts wasabipulver

zest fra ½ lime

1 ts palmesukker

½ finhakket chili

 

1 ss tindvedbær knuses lett og alt blandes sammen. La det stå og trekke i 1 time.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev