Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Lun hummersalat

Lun hummersalat>

2 hummerhaler

1 sjalottløk

1 sitron

1 bunt asparges

god olivenolje

1 boks spirer eller cress-salat

100 g jordskokk

 

Skrell jordskokken og aspargesen. Kutt jordskokken i terninger eller skiver, og stek dem i olje til de er møre. Aspargesen kokes i lettsaltet vann og avkjøles i isvann. Finkutt sjalottløk og del hummerhalene i mindre skiver. Stek dem raskt i varm panne med salt og pepper. Ta pannen av varmen og tilsett sjalottløk, god olivenolje og smak til med salt, pepper og sitronsaft. Serveres umiddelbart med jordskokk og asparges.   

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev