Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Lettrøkt fjellørret løjrom, eple, blomkål og pepperot

Lettrøkt fjellørret løjrom, eple, blomkål og pepperot>

1 fjellørret

50 g løjrom

1 bunt reddiker

1 blomkål

1 eple

2 dl eplejuice

1 ss epleeddik

reven pepperot etter smak

diverse små salattyper

grov sennep

H-melk

Cremé fraîche

røykspon

salt, pepper og sitron etter smak

 

Fjellørreten saltes og røkes lett etter smak. Blomkålen kokes mør i melk og kjøres til glatt puré. Smak til med cremé fraîche, pepperrot, salt og sitron. Kok inn eplejuice og eddik sammen med eple til 1/3 dels mengde pickleslake. Passer blandingen gjennom en fin sil og smak til med grov sennep, salt og sitron. Blansjer reddiken og blomkålen og vend dem i pickleslaken. Bland med plukket dill og revet pepperot. Anrett dette på fisken med flatbrød, løjrom og litt småsalat vendt i syrlig vinaigrette.   

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev