200 g fersk laks
100 g hvitløksmarinert røkelaks frå Svanøy Røykeri
1/4 rødløk gressløk
ca 2-3 ss god olivenolje
lime
Finkutt laksen i terninger. Bland i finhakket rødløk og gressløk. Ha i olivenolje og smak til med salt og pepper. Ha i limesaft rett før servering.
Avocado skrelles og deles i båter. Ha på litt olivenolje før de freses ett par sekunder på kvar side i varm panne. Strø på litt maldonsalt og nykvernet pepper.
Crispy butterdeig
Kjøp frosne butterdeigsplater og la dem tine. Kjevle platene ut helt tynt, prikk og skjær dem ut i ønsket størrelse. Pensle med egg, ha på pepper og fingersalt. Stek dem på 210 °C til de er gylne og sprø.
Anrett laksetartaren i en sandwich med butterdeig og legg avocadobitene rundt. Pynt med gressløk og urter.