Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Laksetartar, avocado og butterdeig

Laksetartar, avocado og butterdeig>

200 g fersk laks

100 g hvitløksmarinert røkelaks frå Svanøy Røykeri

1/4 rødløk gressløk

ca 2-3 ss god olivenolje

lime

 

 Finkutt laksen i terninger. Bland i finhakket rødløk og gressløk. Ha i olivenolje og smak til med salt og pepper. Ha i limesaft rett før servering.
Avocado skrelles og deles i båter. Ha på litt olivenolje før de freses ett par sekunder på kvar side i varm panne. Strø på litt maldonsalt og nykvernet pepper.

 

Crispy butterdeig

Kjøp frosne butterdeigsplater og la dem tine. Kjevle platene ut helt tynt, prikk og skjær dem ut i ønsket størrelse. Pensle med egg, ha på pepper og fingersalt. Stek dem på 210 °C til de er gylne og sprø.

Anrett laksetartaren i en sandwich med butterdeig og legg avocadobitene rundt. Pynt med gressløk og urter.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev