Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Laks med eplesaus

Laks med eplesaus>

65 g ris    

½ flak nori

15 g agurk

10 g avokado

40 g lakseskive

20 g eplesaus

10 g sakura rekemiks          

5 g tynne løkskiver

 

Bløtlegg noriarket og dander ingrediensene. Rull sammen til en stram rull og skjær i passe biter.

 

Eplesaus

 1 eple

20 ml limejuice             

150 ml majones           

40 ml honning

 

Fjern epleskallet og riv eplet raskt på et rivjern. Press ut all juicen og bland eplet godt sammen med resten av ingrediensene. Sett det i kjøleskapet.

Server med sausen. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev