Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr kveite, kamskjell og agurksalat

kveite, kamskjell og agurksalat>

4 ferske rensede kamskjell

100 g kveitefilet, uten skinn og bein

4 ts soyasaus

4 ts olivenolje

30 g agurksaft sentri- fugeres, eller kjøres i  foodprocessor og siles med koriander, spinat og gressløk

20 g eple-eddik

10 g sukker

1 ss hakket ingefær, bruk gjerne syltet sushi-ingefær, finhakket rød chili og koriander

 

Kutt kamskjellene og kveiten i tynne skiver. Vend dette i soyasaus og olivenolje. Visp sammen agurksaft, eple-eddik og sukkeret til det løses opp. Anrett alt lagvis i et cock- tailglass eller lignende, med syltet ingefær og chili mellom lagene. Avslutt med å ha over agurklaken til slutt.  Dryss gjerne over med litt frisk koriander. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev