Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Kremet hummersuppe med fisk- og skalldyrwonton

Kremet hummersuppe med fisk- og skalldyrwonton>

4 dl hummerkraft

1-2 dl fløte

1 dl sherry

eddik etter smak

2 ss tomatpuré

1 stjerneneanis

4-5 fennikelfrø

2 blansjerte asparges, svisjet i pannen

 

Sviss tomapuré i kjele, tilsett sherry og eventuelt litt eddik.

Reduser litt og tilsett kraft. Kok opp og skum av.

Tilsett fløten, la det redusere litt og sil av.

 

FISK OG SKALLDYR WON TON

 80 enkel farse av hvit fisk

40 selvvalgt skalldyrkjøtt

4 wontonplater

litt limeskall etter smak

egg til pensling

olje til blansjering

 

Bland sammen farsen med små biter av skalldyrkjøttet og litt revet limeskall.

Legg en skje på hver av wontonplatene. Pensle kantene og blansjer dem forsiktig før du steker dem i olje.

Anrett suppen i en skål med wonton og litt kjørvel på toppen.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev