Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Krabbe og selleri

Krabbe og selleri>

10 krabbeklør, renset

salt og pepper

1 sellerirot

riseddik, fiskesaus og sukker

portulakk og krondill som pynt

majones

3 dl olje løpstikke- og rapsolje

1 egg 

salt

1 ss epleeddik

 

 

Skrell og skiv selleriroten veldig tynt. Lag syltelake med riseddik, sukker og vann. Smak til med fiskesaus. Lag løpstikke- og rapsolje og majones som vanlig. Rens krabbeklørne for det fine, hvite kjøttet og legg det på en halvdyp tallerken. Krydre med salt og pepper og springle med litt løpstikkeolje. Naper med majonesen og springle over med epleeddik.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev