Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Kongereker i pepperglace

Kongereker i pepperglace>

4 reker per person

Rekene som er brukt her er teinefangede fra Argentina og må ikke forveksles med scampi som ikke anbefales til dette . Da bør du heller bruke fryste krabbeklør.

 

Pepperglace

100 g ristet sort pepper

5 g zichuan pepper

25 g lett ristet langpepper

2 fedd hvitløk, lett ristet i solsikkeolje 

1 dl oystersaus

1 dl soyasaus

1 dl sort riseddik

½ dl fish saus

100 g syltet grønn pepper

1 ss brun farin

1 ss chilipulver

 

Varm opp all væsken og kjør det opp i en blender. Grill rekene over en helst kullfyrt grill, vend dem inn i glacen og skvis over godt med frisk lime.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev