4 ferske kamskjell
choclo mais, se oppskriften på sei ceviche
2 dl svart quinoa
1 rødløk
1 habanero chili
1 bunt koriander
søtpotetpuré, se oppskriften på sei ceviche
4 dl leche de tigre
roccoto chilipaste, etter smak
Kok quinoaen til den er gjennomkokt. Varm opp olje og friter til det slutter å boble. Legg den over på et tørkepapir og dryss på salt.
Finhakk rødløken. Fjern frøene på chilien og finhakk den. Finhakk korianderen. Bland alt sammen og smak til med litt salt.
Bland leche de tigre med roccoto chilipaste etter smak.
Rens kamskjellene og stek dem raskt på begge sider i olje. Kjøl ned og skjær dem i tynne skiver.
Dra en liten skje med søtpotetpuré rundt halve tallerkenen og legg skivene med kamskjell på den.
Dryss på litt salt. Øs roccoto leche de tigre over. Legg noen skjeer med potetpuré på andre siden av tallerkenen.
Strø over litt av løkblandingen og den friterte quinoaen over kamskjellene. Legg noen korn av choclo-maisen rundt kamskjellene.