2 dl mel
2 dl lettøl
1 ts bakepulver
1 ts salt
Bland alt sammen til en glatt smete.
8 stilker brokkolini
Blansjer brokkolinien til de blir al dente. Tørk dem godt, dypp i frityrrøre og stek til de er gylne.
Syltet delikatesserødløk
8 delikatesserødløk
3 dl hvitvinseddik
70 g sukker
Kok opp hvitvinseddik og sukker. Skrell løkene og ha dem i laken. La dem trekke til de er møre og fått en fin rosa farge tvers igjennom.
Ramsløkmajones
2 egg
1 eggeplomme
4 dl olje
hvitvinseddik
salt og pepper
Pisk egg og eggeplommer sammen med litt vann. Spe med olje i en forsiktig stråle. Spe til den er passe tykk og smak til med litt hvitvinsolje, salt og pepper.
Pannestekte kamskjell
8 ferske kamskjell
Åpne kamskjellene og rens dem slik at du sitter igjen med den fine muskelen.
Stek dem i en panne til de er gylne.