Nyhet
Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Kamsjell fra Frøya

Kamsjell fra Frøya>

Passende forrett til en hyggelig sommermiddag

 

2  ferske kamskjell pr person

god og nøytral olje

1 ss smør

litt finhakket hvitløk

sitronsaft etter smak

5 g revet pepperrot

majones

karsesalater

sesamfrø

små krutonger

 

Kamskjellene renses. Du kan også spørre personalet i fiskebutikken om de kan hjelpe deg.

Krydre med salt, pepper og noen urter

Stek kamskjellene i litt olje til de er gylne på hver side.

Tilsett smør, hakket hvitløk og sitronsaft.

Legg dem på et fat.

Fordel kamskjellene på ett serveringsbrett og topp dem med pepperrotmajones.

Bruk samme majonesbasen som til remuladen, men tilsett 5 g revet pepperrot.

Pynt med karsesalater, fersk revet pepperrot, sesamfrø og krutonger.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev