Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr kaldrøkt ørret med dipp

kaldrøkt ørret med dipp>

Kaldrøykt ørret

Kaldrøykt ørret kan brukes til mye. Prøv den sammen med hvit geitost, med sennepssaus, blåskimmelost, dillrømme, pepperrotrømme, stekt persillerot og agurk, lefserull med urter og Snøfrisk eller rømme, tomatsalsa og sitronkrem. Lag en Quiche med kaldrøkt fjellørret, dill, poteter, purre og skjær den i tapas-stykker til julebuffeten.

Flatbrød og lefser er selvskrevet tilbehør til all type tradisjonsmat og råvarer. Her er en god dipp til å ha inne i lefsa eller på flatbrødet.

 

Ørretdipp

stølsrømme

kulturmelk

salt og pepper

sitronsaft

sukker

dill og finhakket gressløk

godt flatbrød

finhakket varmrøkt ørret

 

Bland ingrediensene sammen og smak til med salt, pepper og sitronsaft. Tilsett fiskebitene. Server med flatbrød til.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev