Nyhet
Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Fermentert potetbrød, pisket smør, tørrfisk og purreolje

Fermentert potetbrød, pisket smør, tørrfisk og purreolje>

10 dager før

Kok 10 kg bakepotet med skall. Avkjøl og skrell. Vakumer potetene med 2% salt.

 

1 dag før

600 g fermentert potet

500 g yoghurt

900 g hvetemel

300 g surdeig

30 g salt

 

Eltes sammen i ca. 5 minutter. La deigen kaldheve over natten.

 

Samme dag

Kjevle ut deigen i ca. 2-3 cm høyde. Lag ønskede emner

og la den heve i ca. 2 timer. Stek på 230 °C i ca. 12-15 minutter.

Grill brødene før servering. Server med pisket smør, revet tørrfisk og purreløksolje.

 

  

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev