Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr kamskjellceviche, avokado, mango og cashewnøtter

kamskjellceviche, avokado, mango og cashewnøtter>

Kutt 8 kamskjell i fine, tynne skiver og

mariner dem i sitron og limejuice i ca 1 time i kjøleskapet.

Kutt mango i tynne skiver, bruk helst mandolin

1 ts finkuttet jalapenos

½ rødløk i tynne skiver

5 pasjonsfrukter legges i en bolle og marineres med 3 ts Pisco og sukker.

La det redusere på varmen til en tykk konsistens.

Smak til med salt og pepper.

 

Legg alle ingrediensene i en bolle, unntatt avokado og pasjonsfrukten. Bland sammen og smak til med salt og pepper.

Legg alt fint opp på passende fat. Dander med finskåret avokado og pisco. Legg pasjonsfrukten over. Serveres kaldt.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev