Nyhet
Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Blekksprutsalat med rosettkål og granateple

Blekksprutsalat med rosettkål og granateple>

24 miniblekkspruter, du får kjøpt frosne miniblekkspruter på A-Market i Oslo, og andre velassorterte butikker

salt og pepper

2 ss rapsolje

2 hvitløksfedd, finhakket

2 ss gressløk

1 rødløk, i båter

2 never rosettkål

2 never grønnkål

1 granateple

2 ss sitronsaft

 

Krydre blekksprutene med salt og pepper. Stek dem raskt i olje sammen med hvitløk, gressløk og rødløk. Stek til blekksprutene er gylne og gjennomstekt. Dette tar 3-4 minutter.

Ha rosettkål og grønnkål i panna og stek i ytterligere 2 minutter til kålen er gjennomvarm.  Ha over granateple og sitronsaft like før servering.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev