Et stykke torskefilet med skinn, eller en hel torsk som du fileterer selv. Ta vare på skinnet. Bak torskefileten i ovnen på 160 °C med smør, hvitløk, salt og pepper i ca 15 minutter.
Kålrotpuré
1 kålrot
1 gulrot
smør, olivenolje og salt
Kålrot og gulrot skjæres i biter, kokes mør i vann og dampes av litt. Bitene kjøres i en blender. Smak til med smør, olivenolje og salt.
Kapers- og baconvinaigrette
½ sjalottløk
2 ss hakket kapers
2 ss sprøstekt bacon
2 dl olivenolje
1 ss soya
pepper og salt
Sprøtt torskeskinn
Ta vare på torskeskinnet når du fileterer fisken. Fjern alt av skjell og fiskekjøtt på skinnet. Dette er veldig viktig. Dypp skinnet i kokende vann i maks 5 sekunder. Tørk skinnet og legg det på et bakepapir og la det tørke. Når det er helt sprøtt og tørt, det tar 1-2 døgn, friteres skinnet på 180 °C. Legg en klatt av kålrotpuré i bunnen av en skål og fiskestykkene på toppen. Avslutt med sprøtt torskeskinn og vinaigretten.