Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Ål med røkt potetpuré og gammeldansk gelé

Ål med røkt potetpuré og gammeldansk gelé>

200 g sølvål, skjæres opp i fine biter

 

Røkt potetpuré

Fyll en ildfast form med 300-400 g potetpuré og røyk den i ovnen i 6-7 minutter.

70 g purre skjæres opp i julienne og blansjeres raskt.

 

Gammeldanskgelé

1 dl gammel dansk

2 dl gløgg

4 gelatinplater

 

Bløtlegg gelatinen og varm opp sprit og gløgg. Ta opp gelatinplatene av vannet og rør dem i den varme væsken. Støpes i en passende form. Anrett røkt potetmos, biter av ålen, purreløken og hakket gammeldansk gelé i passende serveringskål.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev