Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Akevittgravet laks, lefse og mandelpotet

Akevittgravet laks, lefse og mandelpotet >

4 lefser

200 g akevittgravet, laks i skiver

50 g norsk ruccola salat

50 g norsk spinat

1 pakke ertespirer

 

Potetsalat

300 g mandelpotet i skiver

2 ss kapers

2 ss sylteagurk i terninger

4 ss lettrømme’

1 ss fin sennep

1 ts grov sennep

1 ss hakket frisk dill

1 ss akevitt

salt og pepper etter smak

 

Bland sammen potetsalaten og smak til med salt og pepper. Legg så et par skiver gravlaks og noen skjeer med potetsalat på en lefse med salat og rull tett sammen. La det stå kjølig et par timer og skjær opp i serveringsstykker.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev