2 flasker tørr hvitvin
0,5 l appelsinjuice
0,5 l eplejuice
1,5 dl vodka
0,5 dl Cointreau
1,5 l tonic
2,5 dl vann
2 dl sukker
0,5 liter ananasjuice
2 sitroner
10 blader basilikum
1 stjernefrukt
2 grønne epler
2 pærer
Lag sukkerlake av vann, sukker og kanelstenger. Avkjøl.
Bland eplejuice, appelsinjuice, granateplesirup, ananasjuice i en stor bolle og smak til med sukkerlake.
Skjær frukten i passende biter. Riv basilikumen i store biter og ha det i juiceblandingen.
Bland vin, vodka og Cointreau i juicen og sett det hele i fryseren frem til servering.
Fyll på gjennomsiktig karaffel med stor åpning før servering.
Topp hvert glass med litt tonic for bobler og friskhet før servering. Server med isbiter i.