2,5 dl fløte
2,5 dl økologisk tykkmelk 
100 g sukker
½ vaniljestang 
3 plater bløtlagt gelatinplater 
 
Kok opp fløte, sukker og vaniljestang. Trekk av varmen og avkjøl til ca 70 °C. Rør inn bløtlagt gelatin. Avkjøl smeten til ca 40 °C og  rør inn tykkmelken. 
Støp puddingen i porsjonsglass og sett disse kaldt. 
 
Syltede plommer
1 kg plommer 
300 g sukker 
1 vaniljestang med frø og skall
 
Dypp rene sylteglass i kokende vann. Ta dem over på bakebrett. Tørk og bak dem i ovnen på 100 °C i ca 10 minutter. 
Lag et lite snitt øverst på plommene. Ha plommene i kokende vann til du ser at skallet løsner litt. Plommene legges raskt i isvann og avkjøles. 
Ta plommene opp og fjern skrellet. Kok opp en lake på vann, sukker og krydder. Legg plommene i den kokende laken og trekk kjelen av varmen. La plommene trekke til de er møre. 
 
Kardemommesmuler 
1 ts kardemomme
100 g mel
 90 g smør
100 g sukker
100 g mandler  
 
Skoldede mandler kjøres til mandelmel i en blender. Blandes godt med temperert smør, mel, sukker og kardemomme. 
Smuldre deigen ut på et bakebrett med bakepapir og stek på 160 °C i ca 12 minutter eller til kardemommecrumblen er gyllen brun. Crumbelen avkjøles og smuldres opp til smuler.
Anrett de syltede plommene på toppen av puddingen og pynt med crumble til slutt.