Nyhet
Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Tiramisu

Tiramisu >

2,5 dl espresso eller sterk kaffe

1 dl marsala vin

2 ss amaretto eller brandy

1 pakke savoiardikjeks, ladyfingers kalles de også

3 egg

2 dl sukker

200 g mascarpone kremost

2 dl kremfløte

40 g sjokolade

 

Bland kaffe, marsala og amaretto eller brandy i en passende kjøkkenbolle.  Dypp kjeksen raskt i blandingen og  legg den så i en dyp form. Skill eggeplommer og eggehviter. Pisk plommene med sukker til den blir lys i fargen. Miks inn mascarponeosten. Pisk kremen og vend den inn. Pisk eggehvitene stive med helt ren bolle og visp, ellers får du det ikke til. Vend dem forsiktig inn i kremen. Bre kremen utover kjeksen. Dryss over revet sjokolade om ønskelig.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev