Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter syltet plommesalat og vaniljeyoghurt

syltet plommesalat og vaniljeyoghurt>

1 kg plommer, delt i båter

Kutt halvparten av plommene i tynnere skiver til råmarinering.

200 g sukker

1 l vann

2 stjerneanis

1⁄2 vaniljestang

sitronmelisse og gule, spiselige blomster

 

Kok opp laken med krydder og ha i halvparten av plom- mene.  La dem trekke i laken til de er møre. Hell av laken og kok den inn til halvparten. Bland inn halvparten av de rå plom- mene hvis de er søte nok og deretter plommene som har ligget i lake til slutt. Dette gjøres for å få en litt mer syrlig plommesmak. Anrett med spiselige blomster, sitronmelisse og vaniljeyoghurt. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev