MØRK SJOKOLADE
330 g mørk sjokolade
15 g glukose
140 g fløte
1 vaniljestang
15 g smør
HVIT SJOKOLADE
340 g hvit sjokolade
15 g glukose
140 g fløte
1 vaniljestang
15 g smør
Begynn med å ha den hvite sjokoladen i en bolle. Kok opp fløte og vanilje, og hell dette over sjokoladen. Rør forsiktig til det har blandet seg helt. Rør inn smøret.
Hell sjokoladen i en rund form og sett den i kjøleskapet.
Når den hvite sjokoladen har stivnet, gjentar du samme prosess med den mørke sjokoladen. Kok en blanding av 2 dl vann, 1 dl sukker og 0,5 dl eddik.
La det koke i 5 minutter sammen med 1 vaniljestang, 1 kanelstang og 3 stjerneanis.
Slå laken varm over granateplekjerner, blåbær og rips så det dekker. Sett i kjøleskapet til servering.
Server terrinen avkjølt med garnityret rundt.