Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Sjokoladeterrin med syltet granateple

Sjokoladeterrin med syltet granateple>

MØRK SJOKOLADE

330 g mørk sjokolade

15 g glukose

140 g fløte

1 vaniljestang

15 g smør

 

HVIT SJOKOLADE

340 g hvit sjokolade

15 g glukose

140 g fløte

1 vaniljestang

15 g smør

 

Begynn med å ha den hvite sjokoladen i en bolle. Kok opp fløte og vanilje, og hell dette over sjokoladen. Rør forsiktig til det har blandet seg helt. Rør inn smøret.

Hell sjokoladen i en rund form og sett den i kjøleskapet.

 

Når den hvite sjokoladen har stivnet, gjentar du samme prosess med den mørke sjokoladen. Kok en blanding av 2 dl vann, 1 dl sukker og 0,5 dl eddik.

La det koke i 5 minutter sammen med 1 vaniljestang, 1 kanelstang og 3 stjerneanis.

 

Slå laken varm over granateplekjerner, blåbær og rips så det dekker. Sett i kjøleskapet til servering.

 

Server terrinen avkjølt med garnityret rundt.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev