Sitronkrem
250 g sitronsaft
140 g eggeplommer
160 g hele egg
150 g sukker
150 g usaltet og romtemperert smør, i terninger
Kok opp sitronsaft og halvparten av sukkeret. Pisk sammen eggeplommene, eggene og resterende mengde sukker. Varm forsiktig opp til rett under kokepunktet under konstant omrøring med visp.
Ta kremen av varmen, fortsett og rør. Rør inn det tempererte smøret og avkjøl.
Marengs
100 g eggehvite
200 g sukker
Pisk eggehvitene med litt av sukkeret på full hastighet i kjøkkenmaskinen. Spe i litt og litt av sukkeret. Spre blandingen utover bakepapir eller en silikonmatte, ca. 1/5 cm høyt. Stek i ca. 1 time på 100 °C med ovnsdøren på gløtt, bare en liten glipe for å slippe ut fuktighet.
Gresskarkjerner
250 g gresskarkjerner
45 g melis
Rist gresskarkjerner til de begynner å poppe. Vend inn melis mens gresskarkjernene er varme.
Karamellisert hvit sjokolade
100 g hvit sjokolade karamelliseres i ovnen på 160 °C i 9 minutter på en silikonmatte.
Laurbærolje
Spinatolje kjøres opp med laurbær, trekkes i to døgn og siles. Yoghurt kan kjøpes ferdig.