Nyhet
Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Riskrem med dehydrert melkeskum og bringebær fluid gel

Riskrem med dehydrert melkeskum og bringebær fluid gel>

Riskrem

3 dl ferdigkokt risgrøt

3 dl kremfløte

1 vaniljestang

1 ss sukker

 

Pisk fløten med sukkeret til en lett og smidig krem. Ha i frøene fra vaniljestangen og vend inn i risgrøten.

 

 

Dehydrert melkeskum

250 g melk

50 g glukose

 

Varm opp ingrediensene til rett under kokepunktet. Skum opp med stavmikser og legg skummet på brett med bakepapir. Tørk på 70-80 °C til det er tørt.

 

 

Bringebær fluid gel

500 g bringebærpuré

300 g sukker

1 g agar pr 100 g væske

 

Kok opp væsken og ha i agar. Avkjøl og kjør opp til glatt krem. Anrett som på bildet.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev