Enkel råkrem
3 eggeplommer
4 ss sukker
2,5 dl fløte
Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis. Pisk fløten til krem og vend den inn. Smaksett gjerne med vaniljefrø.
Jordbærgelé
½ kg jordbær
½ l vann
100 g sukker
litt vanilje
9 plater gelatin og sitronsaft
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 8-10 minutter og klem vannet godt ut. Kok kjapt opp sukker, vann, jordbær og vanilje. La det trekke i 10 minutter. Sil av jordbærene, men ikke klem for mye, da kommer det med fruktkjøtt og geleen blir ikke klar.
Tilsett gelatin i den varme jordbærlaken, og smak til med fersk sitronsaft hvis den trenger litt syre. Støp geleen på et brett eller i en form.
Hvit sjokoladepynt
100 g hvit sjokolade smeltes og has i en sprøytepose. Fyll en bolle med vann og isbiter. Hell tynne stråler i isvannet. La det ligge i et par minutter. Ta det ut og tørk på et papir.
Jordbærgranité
1 kurv jordbær
100 g sukker
100 g vann
Kok opp sukker og vann og avkjøl. Kjør inn ferdig renset jordbær med en stavmikser, ha blandingen i en boks og sett på frys. Rør i blandingen hver time til du får en slush-lignende konsistens. Anrett graniteen på geleen og legg på sjokoladepynten til slutt.