Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Rabarbradessert

Rabarbradessert>

Anisurter

Agastasje og spansk kjørvel.

 

Granité

Granskudd og spansk kjørvelfrø fryses og kjøres på paco. 

 

Malto av brunt smør

Lag brunt smør med saltet smør. Spar på det brune bunnfallet som kommer når det er ferdig brunet. Bruk dette sammen med malto, tilsett smøret til maltoen klumper seg. 

 

Kremost espuma

400 g kremost

300 g sukkerlake; 50/50 vann og sukker

Alt blandes sammen og smakes til med ønsket syre. 

 

Posjert rabarbra

Spar skrellet fra rabarbraen og kok opp sammen med litt avskjær, sukker og et par jordbær for ekstra sødme og rødfarge. Rabarbraen posjeres på 65 °C  steam til den er myk, men fremdeles har konsistens. Det tar ca. 20 minutter. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev