Nyhet
Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter NYR, HONNINGKAKE, BRINGEBÆR OG GULROT

NYR, HONNINGKAKE, BRINGEBÆR OG GULROT>

8 ss Nyr fra Grøndalen Gård

Honningkake

1,5 dl honning fra Røislien

1,5 dl lønnesirup

3 økologiske egg

190 g hvetemel

50 g malte mandler eller mandelmel

60 g lett knuste valnøtter

½ ts bakepulver

½ ts ingefær

 

Bland honning og lønnesirup. Pisk inn ett og ett egg. Vend inn det tørre. Ha røren i smurt brødform og stek på 175 °C i ca 40-50 minutter.

 

Marinert gulrot

2 dl appelsinjuice

1 dl sukker

 

Kok til sukkeret løser seg opp. Avkjøl. Kutt 1 gulrot i tynne skiver på langs med en potetskreller. Legg nyr i bunnen av tallerkenene. Anrett de andre ingrediensene oppå nyren. Nytes som et mellommåltid, eller som en frisk og sunn dessert.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev