Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter myse med mûsli

myse med mûsli>

Myse er en «styrkedrikk» som finnes i yoghurt og kefir. Den inneholder vitaminer og mineraler. For å kunne skille mysen fra kefiren, så må du sile kefiren gjennom et klede eller en sil med veldig små hull.

Bruk kefir eller yoghurt, fra upasteurisert og ikke-homogenisert melk Legg melken over i et kjøkkenklede, og la det henge over en bolle i helst over natten. Til slutt så har mysen trekt ut og samlet seg i bollen som en fin veske. Det som er igjen i posen kan brukes som smørost. Riste mandler, hasselnøtter eller valnøtter eller en blanding.  Tilsett linfrø, solsikkefrø, gresskarkjerner og tørket frukt. Server med honning eller et godt hjemmelaget syltetøy eller frukt/bærmos.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev