Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Marengs, bitter sitronkrem, olivenolje og havsalt

Marengs, bitter sitronkrem, olivenolje og havsalt>

Marengs

100 g eggehvite

200 g sukker

 

Pisk eggehviter og sukker til tykk marengs. Ha marengsen opp på sprøyteposer. Trykk ut små topper på bakepapir, og la dem tørke på 70 °C over natten.

 

Bitter sitronkrem

 6 sitroner

200 g sukker

200 g vann

 

Skrell sitronene, og blansjer skallet 3 ganger. Kok skall, sukker og vann i ca 30 minutter. Miks dette sammen i en blender og spe med juicen fra sitronene.

 

Gotlandsbrød med sjokolade og fennikel

 

Skjær tynne staver av Gotlandsbrød. Tørk disse i ovnen på 130 °C i ca 40 minutter, eller til de er sprø. Dypp deretter den ene enden av brødstiksene i smeltet sjokolade. Dryss på miksede fennikelfrø.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev