Nyhet
Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Kryddersouffle med toffee-saus

Kryddersouffle med toffee-saus>

Kryddersouffle

½ l fløtemelk

100 g sukker

35 g maizena

malt anis, malt ingefær, kanel og  malt nellik, etter smak

4 eggeplommer

200 g eggehviter

Kok opp fløte og melk med sukker og ønsket mengde krydder. Bland sammen eggeplommer og maizena. Hell den varme blandingen over eggene mens du pisker. Avkjøl. Pisk eggehvitene stive og vend inn litt og litt i kremen til du får en homogen røre.

 

 

Toffee-saus

200 g sukker

50 g smør

1 dl fløte

armagnac, etter smak

 

Smelt sukkeret til karamell. Ha i fløte, smør og armagnac. Kok opp til 107 °C . Avkjøl. Server retten raskt med sausen til.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev