Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Krumkaker, créme catalana espuma og tyttebær

Krumkaker, créme catalana espuma og tyttebær>

Krumkaker

4 egg

100 g sukker

100 g smeltet smør

200 g mel

1 ts kardemomme

 

Pisk egg og sukker til eggedosis. Vend inn resten av ingrediensene og stek kakene i krumkakejern.

 

Créme catalana

3 dl fløte

3 dl melk

45 g sukker

6 eggeplommer

½ ts stjerneanis

skall av ½ appelsin

 

Kok opp alt utenom egg. Hell fløteblandingen over eggene mens du pisker konstant. Putt på espumaflaske med to patroner. Fyll krumkakene med créme catalana-skum og dryss over med dehydrert tyttebærpulver. Server gjerne i stativ som på bildet.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev