Nyhet
Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Konfekt med salt fløtekaramell

Konfekt med salt fløtekaramell>

235 g sukker

315 g kremfløte

120 g usaltet smør

235 g glukose

3,5 g salt

1 vaniljestang

vann til karamell

 

Varm opp vann og glukose til 80 °C, 50 % effekt. Tilsett sukker og salt. Varm opp under konstant røring til 170 °C. Drypp eller spe i fløten – vær forsiktig, det gir mye damp! Varm opp til 112 °C. Ta av platen og tilsett smør og vanilje. Lag skall av temperert melkesjokolade og fyll i karamell. Legg så på bunn og klekk ut etter ca. 30 minutter.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev