Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter jordbærmascarpone delight

jordbærmascarpone delight >

Rød paradis- og  jordbærmascarpone delight 

ferske jordbær 

frosne jordbær

mascarponesorbet 

 

 

Jordbærjuice 

1 kg frosne jordbær

 100 g sukker

 

Kok opp i vannbad, Bain-Marie på fransk i en  time og bruk bare juice som har sirupkonsistens. Skjær ferske jordbær og hell dem i sirupen. Sett en kule deilig mascarponesorbet opp i.

 

Mascarponesorbet

1 dl 

100 g sukker

200 g mascarpone

 

Kok opp sukker og vann til en passe tykk konsistens og sukkeret er oppløst. La det avkjøles. Fyll mascarponeosten i en boll, hell sukkerblandingen over og bland sammen. Kjør i en iskremmaskin til sorbet.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev