Nyhet
Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Jordbær, muscatelsabayonne og fersk mynte

Jordbær, muscatelsabayonne og fersk mynte>

Denne desserten er veldig god, og lett å lage. Den egner seg godt som avslutning på et godt måltid og tar seg ekstra godt ut i et stetteglass.

 

5 eggeplommer

2 dl muscatvin

saften av en appelsin

3 ss sukker

400 g ferske jordbær

ferske mynteblader

 

Bland eggeplommer, vin, appelsinsaft og sukker i en bolle. Sett bollen over i en kjele med kokende vann og pisk til blandingen blir varm og tykk. Ta jordbærene opp i et egnet glass, gjerne med stett. Hell sabayonne over og pynt med mynteblad.   

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev