Nyhet
Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Hasselnøtt suffle

Hasselnøtt suffle>

100 g hasselnøttpraliner

100 g eplepure

7 g maizena, kokes opp og avkjøles.

 300 g eggehvitte

125 g sukker, vispes stivt

 50 g Vahlerona Caraibe

50 g givara lactee

50 g praliner

15 g usaltet smør 

100 g fløte, varmes opp  og avkjøles

 

Smør formene med smør og sukker.

Monter eggehvittenne inn i grunnmassen, og bruk en sprøytepose til å fylle inn sjokolade praliner massen i mitten av sufleen.

 Bakes i ovnen nede. På 170° C i 8-10 minutter.

Serveres med en gang.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev