Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Epleskiver servert med rørt tindved og Rørosrømme

Epleskiver servert med rørt tindved og Rørosrømme>

2 dl finmalt hvete

3 dl siktet hvete

2 ts bakepulver

1 ts natron

6 ts sukker

½ ts salt

½ ts olje

5 dl kefir     

3 egg

 

Bland alt det tørre. Skill egg og sett hvitene til side. Bland eggeplommer, kefir og olje i en bolle og spe i alt det tørre under omrøring. La det svelle i minimum en time. Pisk eggehviter stive og vend forsiktig inn i smeten. Stek epleskivene i munkejern, bruk rikelig med smør til å starte med.

 

 

Rørt tindved

100 g frosne tindved  

50 g sukker 

Rørosrømme

 

Rør sukker og bær i en eltemaskin med visp til sukkeret er helt oppløst. 

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev