Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Epleskall i sukker og kanelkrem

Epleskall i sukker og kanelkrem>

Kanelkrem 

200 g melk

50 g sukker

30 g eggeplomme

20 g maisenna

20 g smør

1 kanelbark

 

Bland eggeplommer, sukker og maisenna. Spe med melk. Kok opp ved konstant omrøring i 2 minutter. Ha tilslutt i smør og rør glatt.  Kle med plast helt ned til kremen. Kjøl ned og kjør opp i Kenwood eller thermomix. Spe med fløte til ønsket konsistens. 

 

Eplekompott

Kutt epler i terninger. Kok karamell, ha eplene i karamellen og la dem koke til de er møre. Hell av væsken, kjør i en thermomix til ønsket konsistens. Spe eventuelt ut med væsken om det blir tykt.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev