Nyhet
Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Epler bakt i Apalbrennevin

Epler bakt i Apalbrennevin >

4 dl vann

2 dl brunt sukker

4 hele stjerneanis

1 vaniljestang

2 kanelstenger

4 ss Apalbrennevin fra Hardanger Saft og Siderfabrikk

8 gode, norske vinterepler

iskrem fra Bamsrudlåven eller Iskremgården

 

Kok vann, sukker, stjerneanis, vaniljestang og kanelstang til sukkeret er løst opp. Rør inn Calvadosen. Sett eplene i en ildfast form. Ha over laken. Bak eplene i ovnen på 180 °C til de er myke. Dette tar ca. 15 minutter. Server gjerne eplene med en god vaniljeis eller en kanelkrem. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev