Eggehvite
200 g melk, 500 g fløte, 300 g sukker varmes opp slik at sukkeret smelter. 6 plater gelatin løses opp i 1 liter tykkmelk, røres inn og støpes i eggeskall.
Eggeplomme
Base 1
5 dl vann og 2,5 g algin kjøres godt sammen og settes på kjøl over natten for å fjerne luftbobler.
Base 2
2,5 dl mangopure og 6 g glukose blandes. Smak til med sukker og sitronsaft. Kjøres godt og siles. Blandingen fylles på en sprøyte. Sprøyt store kuler på størrelse med en eggeplomme over i base 1 og løft kulene forsiktig ut etter 2 minutter. Bruk et kulejern til å hule ut egget og plasser deretter plommen i.
Salt
Nougatinepulver, sitronzest og sitronsyre smeltes og knuses til saltkrystaller.
Toast
Brioche skjæres i staver. Dryss over melis og stek i klaret smør.