Nyhet
Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Crêpe jordbær-nutella

Crêpe jordbær-nutella>

Crêpe jordbær-nutella

ferske jordbær

nutella- og sjokoladesaus

 

Crêpe

500 g melk 

150 g sukker

150 g egg

250 g mel

50 g smør

 

Bland alle tørre ingredienser med 250 g melk under omrøring til de er blandet sammen. Tilsett de andre ingrediensene til røren får en konsistens som kremfløte. La røren hvile i minst en time i kjøleskapet eller over natten. 

Varm opp en stor panne, gjerne en crêpepanne. Hell røren med en øse og tipp raskt på pannen slik at røren dekker hele bunnen. Stek til kantene er litt brune og løsne rundt kantene med en stekespade for å snu crêpen. Stek den i et minutt og la den gli ut av pannen. Tilsett smør eller litt olje mellom hver pannekake.      

 

Sjokoladesaus

10 g kakao 

50 g fløte

50 g sjokolade

 

Varm fløte i en kjele og tilsett kakao og sjokolade. Varm blandingen forsiktig under omrøring til den tykner til en sjokoladesaus.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev