Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Bringebærsufflé

Bringebærsufflé>

5 dl bringebærpuré

125 g sukker

17 g potetmel

90 g eggehvite og 25 g sukker til marengs

 

Bland potetmel og sukker, og visp inn i bringebærpureen. Kok dette i en kjele under omrøring til et tykt syltetøy.

Dekk med klingfilm og avkjøl. Smør fire former med formfett. Strø med et tynt lag sukker som bakes ut, sett disse i kjøleskapet.

Lag en marengs med 90 g av eggehvite og 25 gram sukker. Ta 150 g syltetøy i en bolle og brett inn marengsen.

Fyll hver form med blandingen og stek på 180 °C i 8 minutter.

Server med friske bær.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev