Nyhet
Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Blåbær- og steinsoppkaramell

Blåbær- og steinsoppkaramell>

Steinsoppkaramell

100 g sukker

30 g tørket steinsopp

 

Smelt sukkeret til mørk karamell og ha i steinsoppen. Hell sukkeret på bakepapir og la det avkjøle. Kjør det i kjøkkenmaskin eller bank det med et kjevle til grovt pulver.

 

 

Geitekrem

Lag vaniljekrem uten vanilje og pisk inn Snøfrisk når den er kald.

 

8 eggeplommer

1 dl sukker
4 dl melk

4 dl fløte

2 ss maisstivelse, maizena

 

Visp sammen eggeplommer og sukker i en kjele. Spe med melk og rør ut maizena i blandingen. Varm opp blandingen under omrøring til en passe tykk krem. Rør gjerne med en slikkepott.

 125 g Snøfrisk blandes inn og desserten toppes med  400 g friske blåbær. Pynt med skogsyre.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev