Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Banansplit med karamellisert minibanan

Banansplit med karamellisert minibanan>

PASJONSFRUKTSORBET

3 pasjonsfrukt

2 ss frysetørket pasjonsfrukt fra SOSA

2 ss frysetørket bringebær fra SOSA

rød og grønn shiso

2 ss granateplekjerner

100 g Panda lakris eller tyrkisk pepper

 

 

Lag lakrissausen først. Smelt Panda lakris eller tyrkisk pepper på svak varme i 5 ss vann. Valg av lakris bestemmer hva slags saus det blir.

Legg en stripe lakrissaus på tallerken. Anrett kuler med pasjonsfruktsorbet på sausen.

Pynt rundt med frysetørkede pasjonsfrukt og bringebær, samt granateple og shiso-blader. Ha i tillegg noen friske pasjonsfrukt delt i fire deler på tallerken.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev