Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Appelsin souffle

Appelsin souffle>

100 g pærepure

4 g maizena

1 ss tørket appelsinskall

150 g eggehviter

62 g sukker

 

Kok opp pure, appelsin og maizena. Stivpisk hvitene på sakte fart, mens sukkeret tilsettes vekselvis. Bland alt forsiktig sammen og fyll blandingen i uthulte appelsiner.

Stek soufflene i ca 8 minutter på 180 °C.

 

APPELSINSORBET

1 liter ferskpresset juice

200 g sukker

50 g glukose

5 g gelatin

2 dl vann

2 ss tørket appelsinskall

1 dl Grand Marnier

 

Kok opp sukker, vann og appelsinskall. Tilsett oppbløtt gelatin og glukose. La det stå over natten. Tilsett likøren, sil av og frys inn til sorbet i Paco Jet  bokser.        

 

THAIRIS 

Kok grøtris som anvist på pakken, men bytt ut halvparten av melken med kokosmelk. Tilsett sitrongress og reven ingefær. Avkjøl og bland ut til ønsket konsistens med pisket fløte.

Garneres med appelsinfileter og hakket Kvikk Lunsj.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev