Bake frukt, bær, nøtter og sjokolade Tyske skiver med sitronsmørkrem

Tyske skiver med sitronsmørkrem>

425 g hvetemel

125 g potetmel

1 egg

250 g smør

225 g sukker

1 ts vaniljesukker

1 ts bakepulver

 

Rør smør og sukker hvitt. Tilsett egget og rør godt inn. Tilsett det tørre, rull massen i pølser og frys til dagen etter.Kuttes i skiver og stekes i ca 10 minutter på 175 °C. 

  

sitronkrem

250 g meierismør

175 g melis

saft og raspet skall av 1 sitron

 

Pisk temperert, mykt smør og melis hvitt. Tilsett sitronzest og saft.Kutt tynne skiver av tyske skiver og stek dem i ca 8 minutter på 175 °C. Avkjøl og sprøyt smørkrem på en skive og legg en annen oppå. Sett dem kaldt.   

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev